rasa sakit macam senggugut kuat 7bulan

Kandungan kwn sy nak masuk 7 bulan, tiba2 rasa sakit macam sengugut, kuat sgt rasa sakit tu . Ada ke yg pernah alami mcm ni ? Boleh share apa patut dia buat ? Btw kemarin dia attend wedding cousin dia and mungkin kepenatan juga sebab seharian event tu

1 Balas

bykkn bedrest..wlaupun dh 7 bulan tetap ada risiko tuk alami keguguran .. kena pstikan ms bersm dgn husben tak buang dlm..kalau buang dlm pd awl ni juga akn alami mcm yg puan rs juga.. jika rs mcm makin kerap sakit .better g hsptl asap tuk dptkn rawatan dan pantauan dr doc ...mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin