SAKIT CELAH KANGKANG LEPAS 5 BULAN BERSALIN

Hai ada tak pernah sakit celah kangkang macam preg dulu tapi selepas bersalin? Saya dah bersalin almost 5 bulan 22hari tapi pagi ni tiba2 bangun tidur rasa sakit sgt celah kang kang. Macam sakit waktu preg dulu tapi 10x ganda sakit dia. Sampai nak jalan pun jadi lembik lutut. Kalau tersalah gagah kan kaki belah sakit tu memang boleh menjerit sakit di😭😭😭 helps kalau sape2 pernah alami. Sakit sangat. Baring pun still rasa sakit lenguh tu. Sampai ke pinggul sakit nya😢#pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Balas

Awak tak pergi check ke? Sebab ianya mengganggu activity harian awak.