Tips

hye semua.. ada tips tak macam mana nk kurang kan rasa "selalu nak makan" masa preggy ni ? makan dah macam bela saka sampai doktor pon bebel sebab berat naik mendadak ? pantang nampak makanan mesti rasa nak makan walaupon baru je lepas makan ? before pregnant pon memang kuat makan tapi berat maintain je. ? time pregnant ni risau kat baby jee makan banyak ?

1 Balas

Saya pun sama la. Pukul 1-2 pagi carik makanan. Nafsu makan lain macam.