normal atau bahaya Pd ibu dan baby?

Hye. Saya nk tanya normal ke 22weeks mengandung sakit dibahagian ari2.. Bila berjalan pun rasa nak patah tulang,, bila duduk pun sakit tu Allah jaa tau. Banyak hari dah. Mohon pendapat yaa apa perlu saya buat .sakit sgt..

2 Balas

Kalau sakit sangat tu tak normal sis. Pergi la hospital check untuk kepastian. Dah berhari hari dah pun. Jangan tahan sakit, kita taktau ada sakit lain ke apa. Pwrgi check jangan tunggu lagi

mybe sis sy pun pernah alami juga