#29weeks sakit dibahagian ari2

hai semuanya… normal ke rasa sakit kat private part, sampai nak berjalan angkat kaki pun susah. apalagi nak naik tangga. lagi seksa bila nak pakai telekung, nak masukkan kain, sambil duduk atas kerusi pun rasa sakit dan beratnya kaki… huahahaha gerun pulak kita… #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

ank 1st ke sis? normal..nk bukak laluan utk baby turun ke pinggul..

5mo ago

kdg2 bby tu turun ke bwh atau kdudukan die myelit kt celah kang2 sbb tu kite xselesa..klu nk bsalin tanda sakit mula2 akn rasa priod pain..makin lama makin kuat..