Menangis ketika sedih dan stress

Hye saya nak tanya okay ke kalau menangis masa pregnant ni?

19 Balas

sy time pregnant gitu juga emosi x stabil sikit2 nak nangis, ada yg ckp klu nangis time pregnant nti ank kluar pun kuat nangis. Syukur setakat ni ank okay je😊😊

boleh je ngis cuma jgn terlampau stress ..sy mengandung ank kdua pon suka ngis ...kdg2 smpai taktau knpe mngis ..kdg2 sbb bnde kcik pon boleh ngis

Tu normal sis hormon. Saya pon macam tu dan saya sendiri terkadang takbole nak handle. Perlukan support suami n ingat Allah shj.

OK je Menangis. Menangis memang bagus ..cuma, Jangan lama sangat sedih dan stress tu. Tak elok untuk diri dan kandungan

normal emosi kerap terganggu bila mengandung. tapi sebolehnya kawal la sebab baby pun boleh rasa emosi mommy

time mengandung ni, emosi memang berlebihan.. jangan duduk sorang2.. elakkan tengok berita2 sedih..

boleh.. kte bkn nye robot xde prasaan.. cuma jgn la hri2 mnangis..

2mo ago

Mcm sy .. ntah apa nak disedihkan sy pun taktahu.. tetiba mcm sayu... pantang tgk kat fb ke tt ke yg sayu, msti mngalir.. kadang dgr lagu sedih pun mnitik air mata... lagi2 kalau bab saudara kita di plstin, lagi sy scroll laju2 takot nngis😭😭

Macam sy dulu . . Entahlah stress jaa menangis sorang-sorang . .

okay