menangis

Ada tak yang sama macam saya , masa pregnant ni kuat menangis . Rasa semua benda sedih sangat

93 Balas

Sy dulu pn cmtu.ank 1st. Skrg dh 9thn dh.. menurun ke dia pulak.sikit2 nangis,sikit2 merajuk.. jdnya betul la kata org2 tua n docs,emosi kena jaga masa preggy.. jgn tlalu diikutkn yea perasaan tu. Nnt mnyesal smp kesudah tgk ank tu mnangis je keje.. dr baby mmg susah sket nk jaga dia.. letak je nangis. Nk bkepit je nyusu. Tdo pn bkepit.sudhnya tgn sy seliuh masa jaga dia dulu sbb asik nak bpegang.. so ada gak la side effect menangis ni. Dulu bukan apa,sbb pjj dgn hsband.ank 1st. Seme bnda kena buat sndri tu hati sedih je. Alhmdulillah ank ke2 n ke3 ni xde dh rs cmtu n alhmdulillah gak cara jaganya pn senang sket dr yg 1st.

Sama la, bila suami marah sikit je , mata saya da mula berair . Bila suami pergi kerja ke pergi mana mana , mesti saya nak nangiss , hahaha terlebih manja pulak sejak ngadung ni , mcm baby , menangiss je , kena tinggal , nangiss 😂😂😂 , alhamdullilah dri awal mngandung sampai skg , suami takpernah jemu layan karenah saya 😂😂😂 .

Sy byk nangis sbb fikir psl masa dpn tkut nt brcerai berai, ank terabai, ada org lain dlm hbngan seumpamanya la, smua buat sy sedih lg2 klu suami buat sy skt ht tmbh2 lg sedih sy.. Paling sllu sedih sbb rindu ank yg duduk jauh.. Trpksa tahan saja n doa Mudah2an nnt duduk dkt jg.. Amin... Smga Tuhan sntiasa kekalkan rmhtgga sy smpai bila2

Hahaha sy la tu. Last skali sy nangis minggu lepas. 4 jam nangis. Bangun esoknya bleeding sikit. Warded. Dah janji dengan suami tak mau nangis dah. InshaAllah slagi boleh tahan kene tahan. 😁Pelik betul perangai sy, kadang2 tak faham dengan diri sendiri. Banyak2 istighfar & dekatkan diri dengan Allah. InshaAllah boleh control.

Ya Allah sis! Sama dgn saya.. Benda kecikk je padahal... Tpi dia punya menangis teresak2 😭 td baru menangis.. Then sejak pregnant ni, selalu sgt fkir husband curang😔 penat dia explain.. Terangkan semua.. Tapi tula dlm fkiran saya.. Mgkin pmbawakkan.. Dan semestinya gangguan

Sama. Tgk movie ejen ali time throwback mama ali, nanges. Bg laluan kt ambulance time driving, nanges. Polis suruh slowkan keta sbb lori banduan nak lalu, nanges. 😂 xpaham dgn diri sndri. Xdapat makan lontong, nanges jugak. Haih

Ye sy masa mula mula pregnant selalu nangis, suami cakap sikit nangis, padahal tkde mnde pun. Kelakar plk bila ingat 🤣🤣🤣 mcm baby plk rasa, cepat emosi, bkn sikit airmata keluar, mencurah curah mcm air hujan 😂😂😂

Sama la sis... Saya pun..bukan ngada2 tau... Sy tgk drama sikit pun sedih.. smlm tgk meletop bila neelofa kata dia da last episode sy pun bole menangis...pdhal xminat pun dia... Hati cpt tersentuh... Kelakar jugak.

Sy berbeza plk asik nk gelak je..bnde kecik pon leh gelak..klo gelak biase xpe,ni gelak smpai batuk2🤣 semput dibuatnya haha..harap ank kluar ti pon suke snyum dn gelak cm mummy dia ni😘

Ade jugak kadang2. Masa awal2 lagi lah emo. Pernah menangis sbb suami tidur berdengkur. HAHAHA Terus suami saya rasa guilty dia biar saya tidur lena dulu baru dia tidur 😂😂😂😂