kerap menangis & sedih.

salam, saya baru dapat berita sepupu meninggal dunia tadi. dia ada anak setahun dan isteri. saya kerap menangis sebab fikirkan nasib anak dan isteri, sambil terbayang suami pulak yang pergi tinggalkan kita dengan anak. saya takut dalam tak sedar bengkak mata menangis. baby dalam kandungan okay jeke kalau sy selalu sedih & kerap menangis? #pleasehelp

1 Balas

Divert pemikiran. Xblh selalu fikir -ve. Blh pengaruh kandungan.