Masaalah Keputihan Teruk. Mommies Pls Help Me

Hye Salam semua. Maaf nk mintak tips mommies semua yg penah hadap masaalah keputihan teruk time preggy. Sy dh 20w start awal preggy masaalah keputihan teruk smpai ketuul2. 😭 Dh tukar jenis pencuci, dh try cuci pakai air paip je, berendam, even dh ambik ubat sumbat kt doktor but 2 minggu kemudian teruk balik. Doc saran kan tukar underwear selalu. Yes I did also. Pakai pantiliner yg serap pun dh. Sapa ada masaalah mcm ni jugak?? Can share tips?? Risau laa baby dlm perut 😔

1 Balas

cuba sist try rebus daun sireh..then basuh bhgian miss v tu guna air rbusan daun sireh..cuba try..