tip hilang selesema

Hi dear.. sy tnye tips or ubat yg boleh di mkn masre time preggy nie . Sy nie dh 2 hri selesema teruk.. smpai kan nk tdo pun x selesa.. and now pening kepala plak... Risauu jugak nk mkn ubat takut ade effect kt baby.. please help me❤️ #firstPreggy

2 Balas

Biasanya kalau nak makan panadol pun yg biasa punya je. Tak pun makan buah yg ada vit c. Masa preggy haritu sy banyak minum sunquick tanpa gula je. Tak pun bancuh pati delima gulsan.

Please help me❤️