shopping barang baby

Hye mummy... Kt mana mummy shopping barang-barang baby... Share la...

19 Balas

Parkson/baby wonderland😀😀😀habis aku pajak tu hari..laki dah kumpul duit berbulan2 utk persiapan baby baru kami,apa lagi sampai ja parkson,hilang sakit mengandung terus😂beli pun tak tgk harga dah,sbab duit dah standby..sekali scan punya scan kat counter,2/3k melayang..😂.takut nak beli kat shopee,sebab tak dpt nak pegang2 pilih2...baik beli depan mata puas hati.

kalau baju sy suka mothercare. semalam sy tgok ada sales 50% 30%...sangat berbaloi. kalau masih rasa mahal and xberapa mampu boleh tengok kat shoppee tp xboleh nak kata apala bab kain/material tu. tapi as long as poket kita kata ok, ok je...mahal murah xpenting 😊 h&m pun ok jugak...ada organic cotton tp harga masih brbaloi

Bagi saya dah tau apa yg patut dibeli sbb dah ank k 5 kan so Cari tempat murah j.. tx de yg berjenama sbb baby n cepat membesar.. nanti bila tx pakai tolak ketepi .. harga pun berpatutan j yg mampu milik org kata.. tx sampai pun rm10.. jadi la

Shopee.. lebih murah brbaloi..ada kualiti dan senang plih serta compare harga... Dan dptkn lebih murah pd hrga dkt luar yg kekdg lebih mhal dr online..kualiti dan jenama msih sm.. kita msti plih😂😂✌

Saya bli Masa tgh offer , Saya ambik saiz 3-6 bln ,sbb klo ambik yg new born nampak mcm kecik ..baby cpt bsr .. Yg saiz 3-6 bln pn tk bsr Mana kurang lbh je dgn yg new born punya ,beza sikit je ..

Ank no 5 shoppee je.. Mls nk bwk askar2 reramai p shoppg lelama.. Mama dgn bwk perut bsr lg..

saya beli kat baby expo and mom’s house je. pastu yg lain2 semuaaaa org bagi

Aeon...shopee..anakku.. Beli jenama pureen sis... Baju comel2

Bagi saya yg patut dibli seja.. Sbb ini masuk anak ke-6

Baby shop... Cantik2 dan baju cotton... Semua ada