Barang baby murah murah

Kat mana ya boleh shopping semua barang keperluan mummy n baby ? Yg penting harga berpatutan please share hehe selain manjaku baby mall. Thank you in advance 🫶🏻

6 Balas

tak tahu laa tapi beli 13 item rm252🤣 bukan amik mahal2 pon bedung 1..mitten and booties 1 ..topi 1..pampers drypers wee wee dry 1...tuala 1.. handkerchief 1..sabun 1..lotion 1..minyak johnson baby 1..tuala yang untuk bedung 3🤣🤣tanjat sekali bayar rm252🤣🤣🤣

brg baby bnyk beli di shopee tp bila kira mahal beratus juga spend kat pakaian je.hurmm nak g mall rsa harga brg mahal

aeon banyak jugak murah2.. biasa kalau nak merdeka ni ada sales, cuba la tengok..

jaya jusco lagi murah dari manjaku baby mall

aeon de sale merdeka skrng, murah2

2y ago

Aeon semua negeri ke sis

Aeon okay juga