bantuan

Hye mummy nak tanya pendapat saya Harini genap 34week 4day baby saya dah start gerak kuat sangat saya dah mula rasa nyeri dan sakit2 pada rahim dan punggung saya tapi baby alhamdulillah gerak aktif macam biasa Kemungkinan ke saya dah nak dekat bersalin Lagi pun ini anak pertama masa pergi scanning doctor cakap kepala baby dah kat bawah ada orang cakap dia cari jalan ? Apa pendapat mummy semua Kaki pon dah mula membengkak?❤️

1 Balas

Dia dh engaged. Dh masuk laluan. Dkt nak bersalin dh tu. Slalunya bykkan org 38w-39.. Ada gak 37w tp jrg².