Baby kurang gerak

Hai mummy. Saya dah cukup 37week. Harini pulak baby taknak kick.. baby hanya bergerak sikit2 macam tu ja. Org kata kalau baby kurang gerak tanda nak bersalin. Haritu dah pegi hospital sebab baby kurang gerak jugak. Pastu nurse marah, dia cakap baby tak tendang takpa,asalkan gerak je. Macam mna ye? Saya dalam confius ni. Sakit2 perut semua takda. Cuma kalau berjalan tu baby mcm mengeras

1 Balas

kalau tak sedap hati pergi je check. saya aritu admit, ada kwn katil depan tu 36w plus admit sbb bby kurang gerak. pastu scan tgk air ketuban dah kurang. dr nak induce. nak masuk ubat tu tgk² dah 3 cm.. mmg dah masa dia