DOA KAN SAYA MOMMY

Hye mommy semua, sy mohon doa dr awak semua sekarang sy ditahan wad selama 2 hari & tk tahu bila boleh balik, doakan semoga saya cepat sembuh dari sakit tulang pelvis, mungkin disebabkan ligament bahagian pelvis sy sakit sampai tulang punggung, tk boleh berjalan secara normal, tk boleh naik turun katil tanpa bantuan. Pakar bgtau dlm 2/3 hari lagi sy tk ok, mereka terpaksa czer sy skrg 38w. Mohon doakan sy mudah bersalin secara normal & sakit yg sedang sy rasa skrg hilang

3 Balas

sama jgk saya sakit tu mmg xblh bwak bincang..lpas dh bsalin pun msih lg sakit sampai demam saya..awk byk kn doa yer sis smoga allah permudahkan sgala urusan awk nanti

1y ago

sis dh bsalin ke ni??saya ni dh mcm robot nk bgun jln sakit lg..wlpun dh bsalin sakit urat tu mcm dk mgandung lg..kadang sampai nangis tahan sakit demam urat

Moga dipermudah proses bersalin dan selamat baby, ibu

1y ago

Aamin2 thank u mommy doa kan sy & baby😍

sy pnah jd cmtu doktr ckp sbb kalsium