Mohon pencerahan

mommy . Ade tk petua atau ubat yg bole hilangkan rse sakit di bahagian tapak kaki. bila sy berjalan tumit kaki sy terasa berdenyut sngt .

8 Balas

Sya awal preg macam tu jugak sampe pakai koyo cabe tpi tak tahan baru 5menit tampal dah buka sbb panas . Last last hilang sendiri xpakai ap apa

4y ago

Takpe tahan je lah sya skrang dah hilang ganti problem lain pulak datang😂

Pakai kasut yg kusyen tapak kaki tebal.. Sy beli sandal brand bata comfit, mahal sikit tp selesa utk bejalan boleh pakai lama jgk.

4y ago

oo.. nanti sy cuba . terima kasih sis

Blh mkn panadol.. 2biji. Utk melegakan kesakitan skjp.. Dan pakai kasut/selipar yg donlop..

Pakai stokin sis. And jangan urut tapak kaki ye sis. Sebab tapak kaki tu banyak urat.

4y ago

oo.. okey okey . terima kasih sis

Saya Rajin urut dan sapu minyak angin.. Dengan pakai stokin..

Sy tanya nurse, nurse kata normal. So urut jela kot🙈

pakai ksaut yang lembut

Normal..kerap urut