DOA kan saya

Hey mommy semua, sy minta doa kan sy besalin dengar mudah esk dah kena serah diri, sy harap besalin tanpa paksa. Time 38w sy dh admid wad sbb masalah bengkak di tulang pelvis sampai tk boleh jalan & bangun sendiri tp alhamdulillah skrg sy dh boleh jln & bangun slow2 sendiri. DOA kan saya mudah bersalin esk tanpa paksa dengan izin ALLAH

1 Balas

Semoga dipermudahkan urusan bersalin dan selamat melahirkn baby secara normal

1y ago

Welcome ibu❤️