Ingin tahu

Salam nak tanya , kalau nak scan jantina baby kena tnggu nurse cakap blh scan dlu ke atau kita sendiri boleh pergi scan ke klinik ? Saya sekarang dah 19 minggu tapi tanya nurse dia cakap biasa doktor akan suruh scan bila kandungan dah masuk 24 minggu . #firstbaby

3 Balas

kalau dekat kk memang lambat dieorang nak scan unless kalau sis ad risiko.Kalau nak cepat better scan dekat swasta..

sy scan sendiri je dekat swasta time tu 17 weeks..dah nmpk dah gender bby 🥰

boleh je scan sndri kt klinik swasta..