Scan di KK, doktor akan bagitau tak gender baby ?

Atau kita kena pergi scan di klinik swasta plk utk tahu ? #firstmom

2 Balas

scan kat kk ..doktr akn bgitau gender baby.. dia akn tunjuk kat sis gender baby sis .. mcm sy dh 3 kali cek.. first tu tk nampak second nmpk boy.. yg ketiga ni nmpk girl.. nnti repeat lagi bila masuk 36minggu😅

Dkat kk pon die akan bagi tahu juga gender anak kite. Cuma kdang-2 tak berapa jelas. Klo rasa tak yakin boleh jee pergi klinik luar.