susu semasa pregnant

Hye mommiess, Nak tanya susu apa yg sesuai utk diminum sepanjang pregnant ya?ini 1st experience,ada jga lh baca info2 susu yg sesuai tp xpsti kena ke x dgn selera sbab saya jenis kurang minum susu..

15 Balas

Susu Kambing Annur.. Sedap, mgandungi makanan sunnah, tak manis n x hamis.. Sy sblm2 ni dh byk try susu, tp semua lps minum je muntah smlm sampai susu annur tu baru jelaa lg sy try tapi ngam dgn tekak xde rasa loya2 nk muntah.. 😄 x sia2 suami gogle cri susu , xsia2 borong trus 3kotak 😀 sbb boleh minum..

Sya guna enfamama... alhamdulillah ok..x manis..sedap rasa je....jom join group..blh share apa saja.. https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

5y ago

Ok tq sy br join klik group.. Harap2 ada membantu

Xsuka mnum susu tepung mnum susu yg kotak..Mcm farmfresh ke elok..tpi cri susu ibu yg kurang gula tmbhan

Susu Anmum untuk pregnancy. Saya pun x suka minum susu, time pregnant tu je boleh

Elakkan susu yg manis..try karihome..buat milkshake dgn kurma..mmg best dn sedap

Sy x minum sgt susu...xbley nk telan loya tekak huhu

Sy minum fernleaf...

Susu juna sedap 👌

susu anmum bagus

5y ago

Ya btl tu..anmum sedap

Frisomum gold