Susu apa yg sesuai diminum waktu hamil

Selamat pagi rakan2. . Saya ingin bertanya, susu apakah yg sesuai diminum di waktu hamil..sebab saya ni jenis yg susah nak minum susu. Boleh rakan2 share susu apa yg anda minum...thanks..

4 Balas

kena cuba sendiri ikut tekak masing2. saya dulu kwn suggest byk jenis susu utk ibu hamil tapi suma saya x dpt telan. nasib baik sample kecik je, blm beli tin besar. skrg ni minum susu segar je. kalau ikutkan hati mmg saya nak minum susu khas utk ibu hamil tapi asyij muntah je lps minum 😔

sy minum susu kambing humaira. susu fullcream dutchlady pun blh sis. just jgn minum susu yg tak dipasteur

Sy try n error susu. fresh milk mcm dutchlady. anmum. enfamama. enfamama sy rse sesuai. sembelit kurang.

tq awak👍