susu semasa pregnant

Hye mommiess, Nak tanya susu apa yg sesuai utk diminum sepanjang pregnant ya?ini 1st experience,ada jga lh baca info2 susu yg sesuai tp xpsti kena ke x dgn selera sbab saya jenis kurang minum susu..

15 Balas

Anmum...😋

Saya pakai similac.. Siap ada prebiotik.. Alhamdulillah pregnant kali ni. X kena sembelit

ESP shaklee

susu HL

Enfamama... X manis, sedap. Boleh bancuh sejuk (milk shake) 😬 saya minum sampai sekarang menyusu baby dah masuk 8 bulan dah sekarang baby saya