susu

salam..nak tanya susu apa yg sesuai utk di minum awal2 pregnant

2 Balas

susu biasa pun bole..mcm fernleaf..nespray dutch lady.. fresh milk pun bole..susu goodday..HL tu ke.. susu ibu mengandung mcm enfamama..frisomum..similac..(ni bole pi kt website dorg mtk sample dlu) susu kambing pun bole..karihome..lazz..hi goat..n lain2.. sy penah awl2 dlu..try enfamama..pastu frisomum tp sakit perut pulak..pastu try susu kambing brand karihome..terus minum tu je smpai skg..

4y ago

sama2.. :)

Apa2 susu pun boleh sis. Janji jangan tinggi gula. Omega plus tak boleh ye.

4y ago

Sama2 🤗