susu kambing

Hye mommies, siapa sini amalkan susu kambing? Susu kambing apa yg elok ya ? Yg mudah d dapati. Nak cuba amalkan. Sebab ada kata klu nak baby kurang jaundice time lahir nnt amalkan susu kambing.

4 Balas

I hilangkan jaundice baby I using karihome's. but u must bf your baby too. coz takut nnti baby u trbiasa dgn formula and x nak breast milk lagi. better mix it ya ? 🤗

boleh try susu rizqy. rasa aiskrim. sekarang ada perisa kurma, coklat, strawberry, vanilla

lazz susu kambing. sedap. ada flavor choc kurma juga .

Susu kambing Lazz sedap.. X hamis..