susu kambing

Ada tak mommy masa preggy amalkan minum susu kambing?? susu kambing apa yg takda bau sgt ye..

49 Balas

sya amal susu kambing dr anak prtama lagi..smpai ank ketiga sekrng..bru lepas bersalin bulan 3 tahun nie..Alhamdulilah anak lahir memng xde kuning..dr anak pertama lagi..Mcm sya start Amal dri 3 bulan preggy lagi..🥰

12mo ago

saya pregnent dh 20week blh amalkan susu kambing ke ? dlm masa sama sy ada fibroid 2cm

Setakat ni saya pernah try susujuna n lazz. Dua2 brand ok. Semua perisa pun ok. Takde bau susu kuat mcm susu tepung biasa. Saya tak suka bau susu tepung, tu yg minum susu kambing je sepanjang pregnant. 😁

5y ago

hi goat tak rasa apa pon sis. sbb susu dia mmg takde gula. takde bau. tp still sedap. bleh beli dekat shoppe murah.

sy minum susu kambing ar-rayyan. ad mcm2 perisa.. kurma delima, coklat n apa lg xigt 😅 slalu bli yg kurma delima n coklat.. rasa pn ok bg tekak sy..

JUNA DAIRY SUSU KAMBING perisa ASLI diperbuat dari 100% susu kambing yang di import dari Holland. Diperkaya dengan ekstrak Madu, Kurma, Manna dan Delima.

Sy minum susu kurma coklat brand khalish..sedap..ank still kne kuning sbb darah sy dgn husband ‘O’..tp alhamdulillah anak 1hari je kne kuning nya..

ALHAMDULILLAH sya pon amalkan susu kambing mase pregnant, sya beli jenama yg ade kat speedmart je susu kambing insan rasa pon sedap je tkde bau hanyir

4y ago

Samalah beli di 99speedmart, susu kambing insan (500g - rm23)

Klau sya mnum susu wildan perisa coklat..xad bau ape pun..rse ok jew..sbb sya niy xsuka mnum susu..xkira r susu ape pun jenama.xkn telan pun😅

Ada saya amalkan macam2 susu, dri viral ke tak viral, last minum susu sohih, sbb rasanya sedp berlemak krim penting tak da bau langsung,

Sy dr awal mengandung sy amalkan susu kambing. Mula2 khalish. Lepastu minum gotmek strawberi. Sedapppp. Boleh buat sejuk2 😍

Saya minum susu smom dia berasaskan sisu kambing tapi tak bau hamis ☺ .. Sedap saja rasa strawberry aiskrim..