susu kambing

hi mommies.. sy skrg ni 36w sy nk tanya ramai yg cakap akhir2 kehamilan elok minum susu kambing untuk elakkan baby ad kuning.. boleh share x susu kambing jenis ap yg elok ye? yg pernh mommies amalkan.. #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

Sebenarnya bgus diamalkan dri awal kehamilan.. sy pun dulu masuk 2nd trimester bru la tegedik nk consume, jenama hi-goat sbb tak jmpa yg fresh.. jenama wildan pun ada kot tp tak sure cari mna...Tak sure menjadi @ tak.. Kakak ipar sy dulu dia consume yg fresh dri awal kehamilan smpai nk beranak.. anak dia keluar tak kna warded sbb kuning.. Tu pun wallahualam.. kita cuba je..

11mo ago

tp bukan k xleh minum yg fresh sbb kate nye belum lalui proses matikan kuman?