susu kambing utk elak kuning

hye mommies.. boleh share x siapa2 yg amalkan susu kambing d akhir kehamilan yg utk elakkan bby kuning? boleh share x susu kambing jnis ap?

4 Balas

Masa preggy saya minum susu kambing yg ada flavor. Lepas bersalin baby ada kuning saya bagi susu badan & susu formula karihome ( susu kambing ), Alhamdulillah kuning dia tak lebih 2 minggu. Ini ikhtiar saya..

Sy amalkan susu wildan mama premium since awal preggy. Tapi sy belom bersalin lagi, cuma ikhtiar je . Dulu kakak sy minum susu kambing je mase preggy, anak takde kuning.

sy dh ad 2 anak.dua² anak mmg kene kuning 😅. y ni x tau lah.tpi sy mnum jr ssu kmbing.usaha tgga kjyaan 😂

sy mnum susu kmbing al amru syamsul debat.

11mo ago

baby lahir xde kuning k sis?