6w just nampak kantung..normal ke??

hye mommies semua,hari ni saya dah 7w..saya nak tanya..klu scan 6w normal ke nmpk kantung je?? week ke berapa kita boleh nampak baby and heartbeat?? saya risau la selagi tak nampak baby & heartbeat sbb sebelum ni penah gugur ???

6w just nampak kantung..normal ke??
53 Balas

Saya scan 7 week pun nmpk kantung juga baru2 ni... Baby kecik lg tu... Insyallah moga baby membesar dgn sihat.. Think positif🌹

4y ago

in shaa Allah sama2 lah kita doa ye?? aminnn semoga awak pun dpt tgok baby and heartbeat in the next scan! 🥰❤️

Normal . Kalau buat tsv baru nmpak baby n heartbeat . Saye dulu scan biasa nmpak kntung jee . Buat tsv baru nmpak .

4y ago

Yeke alhamdulillah..semoga dipermudahkn utk kita😍

Normal kot... Sbb sy sblm ni pun mcm tu.. 9 weeks br nmpk janin.. Skrg Alhamdulillah dh 24 weeks

Normal sis.. Saya scan 6week lgi x nmpk ppe.. Risau gk.. Alhamdulillah masuk 12 week scan bru nmpk baby..

4y ago

takde plak

awl lg tooo...6w mmg nmpk kntung jeee ...8-10w bru nmpk heartbeat ..pape pom..positif..jgn fkir kn gugur y lepas...

Hi sis.. sya pn sama MCM sis, 6w just nampak kantung je.. insyaAllah next appointment hrp DPT tgok heartbeat baby🌹

4y ago

oh kita geng! hehe in shaa Allah harapnya baby dah munculkan diri la ye next scan 😍❤️

normal sis. saya pun sama 6w nmpak kntung je, scan 8w dah ada heartbeat, doc siap bgi kita dgr lagi.

Normal sis, sy dlu pun mcm tu, scan blik smula 8 week alhamdulillah dah nmpk baby bean kt dlm ☺️

sy scan 4w nak masuk 5w xnampak apa2 😅 kena repeat balik 8w nnt.. semoga dipermudahkan!

4y ago

xpasti sbb ikutkan last period dgn hari smlm xsama sbb sy dh 2 bulan lebih xperiod , period plk xtetap 😅, in shaa Allah mudahan baik² semuanya aamiin aamiin 🤲🏻❤

Hi sis..sy 10 weeks bru nmpk baby tu..kalau 6weeks mmg nmpk kantung je mcm sy..