6w just nampak kantung..normal ke??

hye mommies semua,hari ni saya dah 7w..saya nak tanya..klu scan 6w normal ke nmpk kantung je?? week ke berapa kita boleh nampak baby and heartbeat?? saya risau la selagi tak nampak baby & heartbeat sbb sebelum ni penah gugur ???

6w just nampak kantung..normal ke??
53 Balas

normal sis. sy minggu ke 8 baru nmpk n dgr jntung baby. ☺️ semoga bby awk sihat .

normal. tp ikot bdan masing² . mcm sy 6weeks dh nmpk semua tmasuk heartbeat

normal..sya mla2 pn scan 6 mnggu nmpak kntung jgk .doktor ckap ad sis

Same sis sy pun.masih kecik tu sis dlm 10 week mesti nampak dah tu

Normal sis.. Mcm sye ari tu dtor ckp comel bby ne..😂😂

normal... 16/52 baru baby ang heart beat

normal, selalu 8w keatas bru nmpk...insha Allah xda apa2...

saya pun baru 7 week.. xsabar nye nk tunggu 12 week

6w sy xnmpk ape pun😂8 w bru nmpk skli heartbeat

Alhamdulillah...tahniah sis...normal...jaga diri