jantung baby laju

sya dah 32week ..tadi check kat kk jantung baby laju ..nurse tanya sya tak mkan lagi ka ..sya ckp cuma makan buah jaa pagi tadi .kira memang jantung baby akan laju ka klau kita makan lewat? .normal katu??#seriusnanya

4 Balas

Ye.. saya selalu tgk kalau tinggi dia pun tu mmg nurse akan dpt tak makan lagi ke , maksud ny makan nasi ke? Sbb si ibu jwb ada tp roti je.. maybe sbb baby lapar kot

9mo ago

sis memang selalu mkan nsik ka sebelum nk gi kk?? .sya xsmpat nak msak klau pagi2 .ritu sya mkan buah jaa sebab tu la kot jantung baby laju .selalu sya mkan roti jaa

sy pun 30w ritu jntung bby laju . doc tye tak mkn ke . sy ckp mkn . dia dgr lamaa jgk . pastu bru normal. dia ckp bby terkejut kot .

9mo ago

sis selalu mkan apa sebelum nk gi kk?? ..risau sya ritu jantung dia laju

pngalaman sy dlu, normal kalau xbrekpes... ghisau jgk tp bila mkn2 doktor cek dh ok skit

9mo ago

tulaa,sya pun risau sebab sebelum ni ok jaa jantung baby ..pas check tu jantung baby laju check kali kedua Alhamdulillah ok dah ..pasni xleh mkan lambat2 laa pagi risau sya

sama la kita.. jantung baby pun masa check kat kk td