Jantung baby laju

Last week nurse kk check heart beat baby, laju hb baby. Bile nurse refer dr, dr kata tu normal tapi hb lebih 166. Ade tak ibu2 yg ade pengalaman jantung baby laju. Betul ke normal lebih dari 160. #22weeks #firstbaby

1 Balas

xsilap jgn lbh 160 . kalau 160 bby stress . klau doc ckp normal ok la . ape2 dia lgi tahu kn . awk doa spya smua ok awk jgn stress n byk fkir . positif slalu ok

4y ago

Tu laa nurse inform sepatutnya tak lebih 160, nurse siap suh g makan dulu sebab ingat sy lapar lagi tapi lepas makan pun camtu jgk. Takpe hope semua baik2 je. InshaAllah tq so much sis. ❤