Just Share...

Ptg td pergi klinik swasta scan baby sebab hati tk tenteram memikir apa yg nurse kk ckp bila di cek jantung baby tk dengar sebab dia kata perut sy bnyk toksik sebab makan mee segera walhal sy tak makan.. .. Tp bila refer doc klinik swasta tergelak habis doc bila sy maklumkan nurse ckp macam tu... Lega hati bila hari ni dengar degupan jantung baby dan dapat buat detail scan... #18week

3 Balas

Kt mna buat details scan..? Sy tggal area kajang Selangor,tgh cari klinik swasta NK wat details scan,Hari tk tenteram,bila scan kk katanye baby sy kpala besar

4y ago

Xingat brapa.. Sis refer fb dia ada dia post..

InshaaAllah dipermudahkan.. Xslh kita dptkn second opinion kan

Kdg2 nurse sje melawak....

4y ago

Kan leh pikir..xkn dia leh tau kte mkn mee segera ke x...mybe btol dia x dgr heart beat...tp bab mkn mee segera tu dia melawak...jgn bendol sgt la