stress kerja

Hye Im working mom to be. Lately stress sangat keje. Dengan bos yang tak berapa memahami. Mesti akan ada hari yang I akan nangissss sebab stress. Kesian baby.

6 Balas

Sama la..bila masuk opis sbb kerap chckup boss diam xckp ape..kerja pass2 kt org laen..terasa sgt..sya sbb ada hypertension dri dlu dgn history diabetes..jdi mmg chckup blh dikatan setiap mggu

5y ago

Sama mcam saya .. bos tk memahami .. saya ambik jalan untuk berenti .. sebb terlalu stress .. Alhamdulillah .. sekarang 17w .. 😊

Sama la ngan saya.bukan stkat boos je,kawan sama ofis Pon xmemahami.makan hati je.malas nak layan kerenah dorang

Relax sis, memang stress ni susah nak elak. But try k

5y ago

Huhu insyaAllah..mmg setiap hari cuba positifkan diri.takut effect bby.thanks sis

Bykkan bersabar yer mommy...

Sis.. Relax jgn stress² ..

5y ago

Terima kasih..huhu memang setiap hari cuba positifkan diri. Kesian bby

Sbr sis...