Stress tempat kerja

hi mami nak tnya, mcm mna nak elak stress kat tmpat kerja ni bos sy asyik marah, silap sikit terus mrh ckp mcm kite ni tak buat keje. sakit kepala bila dgr dia membebel, sy takut effect kat baby

1 Balas

adat bkerja, tmbh klu kita org lama tp masih buat silap, mmg bos marah la. sy ambil jln mudah, lapang dada, angguk dan sambung buat kerja. mulut kunci jgn duk kutuk atau bcakap buruk psl majikan. kita nk jaga kndungan mmg xblh nk stress2.