38week

Stress smse mengandung.sbb suami.bhye dekat baby x?hari2 ngis..xleh tahan sangat...kesian dekat baby..hari2 sy stress

2 Balas

jgn stress2 sis. sy dah merasa ank kedua selalu sedih n stress. 38weeks bersalin. emergency czer. sbb baby dah berak mse pecahkan ketuban. doc pon pelik. knp baby da berak,sbb bru 38weeks. die tnye sy stress ke. moga Allah permudahkan urusan sis ye 😊

Agak bahaya juga dear. Sbb baby pun stress kat dalam. Sy doakan yang terbaik utk sis. Semoga Allah tunjuk jalan keluar bg setiap masalah dan beri sis ketenangan.