adaa yg sma ?

Hye , assalamualaikum .. boleh Tanya x .. normal x .. tiap Masa lapar ntuk pregnant 10 minggu .. kalau xmakan mulut pahitt sgt² .. mual cepat masuk angin .. sedangkan baru lepas makan .. rasa mcm teruk sgt nak kenak makan tiap Masa Ney .. kalau 1 jam xpa .. Ney xsmpai 30 minit .. lapar balik .. help me ..

1 Balas

Makan je sis. Xde mslh. Sy dulu 1st trim mmg xboleh makan lgsg, lagi terseksa sbb lapar tp xbleh mkn, muntah semua