tak boleh makan

saya skrng 18weeks makin teruk alahan. takboleh nak makan langsung, kalau makan je muntah balik xsmpai brp minit. bau makanan pun boleh rasa nk muntah. now rasa lemah sngt. help me

2 Balas

dear, try ambik BeauMama. So far saya pun ada alahan teruk gak.. sampai berat badan saya turun. lepas ambik BeauMama dlm 2 botol (1botol RM59) utk 2bln alhamdulillah dh ok.

2y ago

ooo,, ok tq sis. nanti sy cuba ❤️❤️

dh cuba makan veloxin? cuba p hosp.. nt doc mesti bg veloxin.. kdg2 mkn pn tk jadi apa.. still muntah. hahhaha mcm. sy dlu 🤣🤣

2y ago

belum cuba lg. makan ubat tahan muntah je, itupun muntah jgk. lagi2 bila bau makanan asyik nk muntah je. btw tq ❤️