Cepat lapar

Saya pregnant 10 minggu, normal x, cepat lapar, padahal baru ja makan, waktu pregnant yg sulung takda pulak rasa mcmni

5 Balas

same la sis. sy mkn takleh byk. rase full perut. cepat kenyang tp cepat lapar balik. yg 1st tak mcm ni. yg second ni lain mcm 🤣

Normal, saya pun cpt lapar sampai pedih perut. Tp bila mkn sikit je, cpt knyg pulak. Cpt lapar cpt knyg 🤣

okey la tu sis, makan je, kalau saya week 11 masih makan muntah, smpai tkut nk makann, hehe

normal. saya pun macam tu. sentiasa lapar. kerap sangat makan

ya ia biasa bila hamil akan lebih lapar