Angin dan lapar teruk

Kembung teruk first trimister ,tak makan muntah makan pun muntah , kene makan bubur je nak masuk 8w ni , ada ibu-2 yg alami nasib yg sama? Dh makan 2 jam td eh lapar teruk lepas 2 jam lagi . lapar mcm tak makan 😭 takut berat naik mendadak kalau makan selalu atau trlebih

2 Balas

normal. tiap kali makan je muntah. tapi makan jela walaupun tahu akan muntah 😅 makan dengan kuantiti yang sedikit, tapi kerap. jangan makan terlalu kenyang. nanti lagi teruk rasa.

Normal smpai bersalin pon ade😅