Lapar tiap 2-3 jam

Preg 13 minggu memang lapar memanjang ehh? Tiap 2-3 jam lapar je.. macam nk gastrik kalau tak makan🤭 Normal ke .. tpi tak nak pula makan benda biasa.. nak pilih pilih pulak makanan..

1 Balas

Semasa hamil ada GDM? Jika ada, pernah buat ujian minum air gula selepas bersalin? Berapa result? Lebihkan sumber protein dan lemak sihat untuk kenyang lama. Elakkan makanan manis / tinggi karbohidrat. Itu antara sebab asyik lapar.