due date

Hye .. ada yang due date tahun 2020 tak ? Meh la share .. due saya feb 2020 ☺

460 Balas

In shaa Allah..sy due 25/3/2020..semoga Allah mempermudahkan urusan mengandung dan bersalin nanti..aaminn

Saya 15/2/2020. Ikut tarikh tu, genap setahun Anniversary 💕 Doakan saya dan baby sihat ya momiess 👄

me early jan 2020, but as past experience 37week deliver maybe dec 2019 dont know for this time!!

2/2/20 ayahnya 1/2 harap2 dia lahir awal sehari boleh share birthday dgn ayh nya🤰

Due date saya 21.02.2020. In shaa Allah..semoga semuanya baik2 sahaja. Aamiin.

due sy feb 2020 jak 😊...tp sy besalin x smpi due,awal seminggu atau 2mnggu 😥

5y ago

ada buat buku..mmg mcm tu...kn kekadang tak semua due tu tepat masa kita melahirkn..ada yg cepat n ada gak yg telebih dri tarikh due..

Sy pn dijangka 20.02.2020.. Semoga kandungan kali ni sehat dan menjadi.. Yg first keguguran

Same la kite..sblm end of feb..preg anak no 3...skng ni anak sy 2 org boboy...

me too..hrp kali ni dpmdhkn.. ni kndgn kedua..ank prtma..stlh gugur pd april 2019

InshaaAllah sis sy due 20.2.2020. Harap baby boy kali ni. Doakan sy dpt baby boy ya.

5y ago

Amin.. Semoga dipermudahkan semua.. ❤️