nak tahu

Mommy kat sini jom la share due date mommy tahun 2020 ni ? siapa sini due date bulan 9 sama saya ☺

233 Balas

My first baby Baby merdeka ❤️ 31/8/2020 Jom doa sama sama,masa kita nak bersalin nanti moga virus yg ada sekarang dah clear dari muka bumi ni. InsyaAllah

Sy 8 may 2020 .. Skrg 37w .. Doakan sy dan ibu2 yg bakal melahirkan dipermudahkan smua urusan .. Bsalin mahupun membesarkn khalifah2 comel .. Hehe ..

Saya tarikh due esk dh.. 10/4..doakan dipermudahkan ye.. Skrng kt wad hospital seri manjung

4y ago

Semoga dipermudahkn segala urusan

kiraan nurse 19/7 kiraan dokter 16/7 . semoga kita semua selamat bersalin . amin 😬

4y ago

Aamiin semoga dipermudahkan urusan sis yee 😍

saya bulan 9 . 9.9.2020 .. tp tktau nk kluaq bila . sbb hat 1st 3minggu awai 😘

Due date saya 2/9/20..2nd baby..1st anak umo 12tahun dah..rezeki 2020..🙏

Saya 6/9/2020 . Sekarang baru 18 week 4 hari. Hope lahir tepat pada waktunya. 😊

Haii saya bulan 8.. 13hbln 8.. Inshaallah ..semoga selamat semua nya

Saya due 6 july dup dap dup dap rasanya biasalh baru pertama kali...😊

Tgh mnunggu hari je ni.. Doakn sy d permudahkn bersalin ya..