Perangai pelik 😅

Hy mummys , nak tanya lah . Memang kalau sejak kita preggy ni mudah sensetif ke ? Tak kena sikit pon , sedih dia air mata tu laju je membasahi pipi 🤣 mummy lain ad x perangai pelik lain ? Share lah skit 🤗

52 Balas

Hahaha suami tertinggi suara sikit pon melalak mcm kena belasah 😂 Balik kerja lambat pon sedih Hahahah yang kuban kuban ajelahh

2y ago

Betul. Sensitif diaa lain maciam. Mmg boleh kata sikit2 kecik hati jelaaa 😂 sikit sikit nak nangis 😝

Normal sis,,suami tegur skit sda nangis😂😂meleleh air mara walaupun kita xmau nangis hahahah

2y ago

Kan hahhaah,,suami gurau skit ehhh tiber nangis🤣🤣🤣🤣kadang2 geram dgn diri sdri

Sbb hormon.. sy pun kdg xfhm dgn diri sndri dan selalu rimas tp bw sembang n bincang dgn suami.. lps tu rasa lega & relax sikit

2y ago

haah , sebab hormon kita berubah . alhamdulillah suami sis memahami 🤲🏻🥰

Sy tgok kdrama jap2 ngis. Tgok drama mlyu, sedih sikit menangis 🤣🤣🤣 mudah sgt air mata ni kluar haha

2y ago

kita sama sis , tengok la apa apa yang sedih , dia punya sedih mengalahkan drama dlm tu kadang sampai teresak esak menangis 🤣

aar betul .suami marah skit je dy punya nagis Beria..mcm budak kcik rasanya..sebaik suami fhm

2y ago

alhamdulillah nsib suami sis memahami 🤲🏻 suami saya pon memahami jgk tpi tu lh , mkin kuat prangai mcm ni , mcm kuat dia mngusik 🤣

memang kdg sy sendiri annoying sbb tengok iklan pun blh nangis, diamdiam pun blh nangis adoi laa 😂

2y ago

ha'ah hahaha takpa laa nti dah beranak blh kenang balik emo emo masa preggy

sama mcm Saya masih Mengandung, Salah Sikit Nagis kalau Suami Tarik Muka pon nagis 😅

Sama la kita juga sis, tk boleh kna ckp sikit dah ngiss terukk mcm kena pkul🤣

Sama lah dengan saya. Ntah tiba kuat sentap pula saya tengah mengandung ni.🤪

hai juga , normal je tu .. haha saya pun ada hari sangat sensitif ada hari biasa ..

2y ago

betul tu , haha bertabah je lahh 😂