Perangai Pelik??

Lately ni asik nak duduk terkangkang jee. Hahahahaa macam best gile.. Pelikpelik je.. Tak tahu lah kalau dalam perot ni boboy..

5 Balas

Mgkin sbb perut sis dh besar kan.. sya pon masa sya 3rd trimester kalau dduk trkang2 je.. sbb perut dh besar.. duduk ayu2 xbole dah.. hehe

Saya dh 3rd trimester ,ddk mmg dh x ble kepit ,mmg ddk terkangkang ja skrg, sib baik surirumah , Hihihi,

Sy 38w.. mmng xleh dduk kepit dah.. sakit... sbb kpla bby dy trun... Doa dprmudahkn ye

Saya memang tak boleh nak kepit dah. Memang terkangkang je sebab perut dah besar. 😂

5y ago

To laa... Kalau duduk kepit to xslesa.. Hahahaha.. Suami plk bsing.. Dudung kangkang cmto hahahaha

😂😂