perangai pelik mummy² time preggy

hi mummy² semua , jom share perangai pelik mumny² time preggy , prangai pelik saya time preggy cuma terlalu rajin pantang nmpm bersepah mesti nak mengamom😂 even cadar tido pun mesti nak kena kemas , nasib suami layan kan je prangai wife die , #pregnantNo4

2 Balas

smela...da 27w tp xreti dok diam...amek order kek,masak,kemas rmh,xblh nmpk bersepah,perangai pelik yg ade skrg klw suami ade tinggi suara cikit jp2 nangis,mrh cikit nangis,klw dok rmh sorg2 rse sunyi pn nangis...pelik plak skrg🤣

4y ago

yang nangis tu sama 😂😂

baguslah tu moga2 baby nanti rajin mcm mommy dia