Perangai pelik 😅

Hy mummys , nak tanya lah . Memang kalau sejak kita preggy ni mudah sensetif ke ? Tak kena sikit pon , sedih dia air mata tu laju je membasahi pipi 🤣 mummy lain ad x perangai pelik lain ? Share lah skit 🤗

52 Balas

ha a mmg mcm tu .. sy nangis sebab xdpt mkn mee kari .. 🥲 .. sedih btoll 😂

2y ago

mase tu pkp lgi byk kedai xbukak pusing2 xjumpe ... last2 dh beranak bru tau secret recipe ada mee kari n bru laa trmakan .. 🥲😆

sama la kita,padahal benda kecik je,tapi mudah sangat keluarair mata🤣

Sama la saya pun kena marah siket ngangis dalam diam😂

Saya nangis sbb husband lupa tutup lampu tandas 🤣

betul tu .. hari2 nangis jaa ☹️ ..

Suami makan dulu pon saya menangis🤣

yee . sy pun mudah sensitive

Ye sis. Hormon. Hehe

mmg mcmtu

normal