Perangai pelik 😅

Hy mummys , nak tanya lah . Memang kalau sejak kita preggy ni mudah sensetif ke ? Tak kena sikit pon , sedih dia air mata tu laju je membasahi pipi 🤣 mummy lain ad x perangai pelik lain ? Share lah skit 🤗

52 Balas

sama sis, first sign pregnant dulu sebelum check UPT pun kuat sangat nangis, sampai laki fikir yg sy xtahan hidup dengan dia, hampir suami hantar balik rumah parents 😂 padahal sy pun tak tau kenapa emosi sy jadi mcm tu 🤭

2y ago

hahaha , hampir ye sis 🤣 nsib x dihntarnya terus mau sis makin menangis tk henti 😅

hehe ada.. saya pun menangis teresak2. sblm mengandung ni tak pernah pun nangis/ jrg sgt lah kalau nak nangis. ini sbb nak balik kmpg cuti deepavali kereta rosak menangis teresak2 mcm budak kecik sgt 🤣

sama sis..tgk video2 kt fb pon mudah menangis..lpas tu mood nk bersiap,.elawa n mekap mmg kelaut skrg..nk gosok tdung pon xdk mood..tgk muka sndiri pon xdk mood..ahahaha pelik nauu skrg😅😅

Mcm sy pn sama KLU suami marah Time preggy ari tu mesti air mata turun, biasalah pembawakan budak... dan ibu mengandung cepat mrh emosi katakn x blh suami kacau kita mesti nk mrh aje

hahahaha samaaa... bila laki buang lauk yg dh msk bp hri dlm peti ais... xpasai2 nagis.. dh xleh mkn pun sbnrnya , tp dia punya sedih tu x tau nk ckp apa.. hahahaha

Iya aamalah saya.. pantang yg sedih sikit mengalir laju airmata ni.. xleh tgok org kesusahan,sakit, kanak2 kurang nasib baik dan org tua..laju je airmata ni 🤭😅

sy preg anak sulung mood mcm tu , kdg benda simple je nangis beria macam budak tk dapat candy 🤣 . anak sulung skrg mewarisi ye peel gitu 🤣

sama la saya pun mcm tu, air mata senang nak jatuh, dulu sya seorang yg keras sgt susah air mata jatuh, selama pregnant ni air mata mudah jatuh

normal sis....sya sejak preg ni Ada bbrpa Kali juga husband ckp sikit ja da sakit hati nangis🤣🤣🤣 sblum ni xpernah pun nangis ..😂

Selalunya terasa dengan husband jela yg nanges merembes nye, dia bkn marah pun kdg just tertinggi suara je, kita air mata dah merambu😂