Minum jus mamariam

hy mummies,nk tanya sape yg da ade pengalaman or pernah mnum jus mamariam..bole bg feedback???

4 Balas

Saya sendiri minum.. Alhamdulillah semuanya okay. Hb mmg cantik. Dalam pantang pun blh minum jgk, baik jgk untuk meriahkan susu. Ada yg alah jus, tu mmg tk blh. Tapi yg tak alah, mmg bgus sgt2 nurse doc puji hb cantik. Alhamdulillah. Banyak kebaikan lagi. Kena cuba sendiri.😍

2y ago

Saya start minum lmbt sbb saya baru tahu lmbt.. 4-5 bulan saya minum. Dia blh minum dari 2bulan lagi sbnrnya