Minum jus mamariam

hy mummies,nk tanya sape yg da ade pengalaman or pernah mnum jus mamariam..bole bg feedback???

4 Balas

Saya sendiri minum.. Alhamdulillah semuanya okay. Hb mmg cantik. Dalam pantang pun blh minum jgk, baik jgk untuk meriahkan susu. Ada yg alah jus, tu mmg tk blh. Tapi yg tak alah, mmg bgus sgt2 nurse doc puji hb cantik. Alhamdulillah. Banyak kebaikan lagi. Kena cuba sendiri.😍

2y ago

Saya start minum lmbt sbb saya baru tahu lmbt.. 4-5 bulan saya minum. Dia blh minum dari 2bulan lagi sbnrnya

Masa 1 trimester saya amalkn minum jus maamariam sebb masa 1 tri alahan teruk sngat , badan pon tk bermaya tpi alhamdulillah minum jus mamariam badan rasa bertenaga even kurang mkn sebb alahan , alahan pon kurang sikit klau minum jus mamariam , hb pon nice je

sy minum. elok, mual, pening segala x selesa semua hilang. tp, alahan macam sy teruk sangat sy minum xikot arahan. sehari 4sudu. sy minum je bile rase x selesa rase sakit rase mual sy minum 2sudu. sehari kadang² lebih 5x sy minum

Sy minum jus Mamariam.. alhamdulillah ok..badan tu rasa bertenaga.hb pun ok..bby lahir kulit putih bersih..bersalin X jahit langsung.