6 week keguguran

Hy mom..tlg doakan sy..ptg tady pkul 2pm ada pendarahan sikit..sy dgn suami trus g cek up scan baby..smua msih ok..pkul 6pm ada ketulan daging keluar lekat dkt pantyliner sy..prgi lgi dkt hospital pkul 7pm..doktor mengesahkan sy keguguran dan dh bersih keluar..skrg berpantang mcm biasa..harap mom² d sni berdoa dan bagi semangat untuk sy☺️🙏

2 Balas

Mudahan Allah gantikan kehilangan dgn yg lebih baik drpd sisi-NYA utk puan dan suami

Bykkan rehat ya. In syaa Allah ad rezeki yg baik menanti…